Visie

Als dé automotive specialist in Zeeuws-Vlaanderen streven we naar goed persoonlijk contact en vertrouwen.

Missie

De medewerkers van RIDA Groep maken er elke dag hun missie van om voor elke klant te helpen met het vinden van de juiste oplossing op het gebied van automotive. Met het aanbieden van een totaalpakket van verkoop, verhuur, onderhoud en schadeherstel, kunnen we in heel Zeeuws-Vlaanderen voorzien in de behoefte op automotive gebied

Om dit elke dag te kunnen realiseren, werken wij volgens een aantal kernwaarden:

 

 • Aandacht voor u
  Als familiebedrijf weten wij als geen ander hoe belangrijk persoonlijk contact is. Wij vinden het belangrijk dat iedere klant persoonlijk geholpen wordt door een van onze medewerkers, waardoor u altijd ontvangen wordt door een bekend gezicht. Hierdoor is voor u als klant duidelijk met wie u afspraken heeft gemaakt. Duidelijkheid en transparantie is voor ons heel belangrijk, oftewel ‘Doen wat je zegt en zeggen wat je doet.

 

 • Aandacht voor vakwerk
  Als professionele organisatie besteden wij veel aandacht aan kwaliteit. Onze medewerkers volgen regelmatig cursussen en trainingen om te zorgen dat ze op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op automotive gebied. Hierdoor kunnen wij u als klant nu én in de toekomst blijven ontzorgen in uw vragen op het gebied van automotive.

 • Aandacht voor maatwerk
  Bij ons staat u als klant centraal. Wij luisteren naar al uw vragen op automotive gebied en proberen altijd de best passende oplossing te vinden. Wij gaan hierbij uit van het principe ‘dat gaat niet, dat bestaat niet’. Onze medewerkers stellen zich altijd flexibel op om mee te denken met uw vragen.

 

 • Aandacht voor de regio
  RIDA is binnen Zeeuws-Vlaanderen uitgegroeid tot een bekende naam. Wij vinden het ook belangrijk dat we een goede band houden met deze regio. We proberen zoveel mogelijk met lokale ondernemers samen te werken en steunen ook initiatieven en verenigingen in de regio.

 

 • Aandacht voor elkaar
  Goed voor elkaar met elkaar!

©2023 Werken bij RIDA - Privacybeleid | Website Buro Cinq